in

Men du? D feil å sammenligne med Gowariker? S siste arbeid

Jodhaa Akbar 2008

AR Rahman? S lilting musikk; canada goose outlet buffalo Ashutosh Gowariker s mesterlige retning; To øverste stjerner som ser ut som de har levd deres roller for alltid. Hvis man forventer Jodhaa Akbars verden, er det ikke uten grunn. Og står de opp til disse forventningene? Ja, når det kommer til storhet, skjønnhet, rikdom, estetikk og sjel. Men du? D feil å sammenligne med Gowariker? S siste arbeid, inkludert Lagaan og Swades. Jodhaa Akbar har en mye enklere behandling; i beste fall en mish mash av en kjærlighetshistorie og et historisk drama. Gjennomgang: Ash, Hrithik utmerke seg som Jodhaa og Akbar Etter de første par minuttene i filmen som høres mer ut som en historieleksjon, blir vi introdusert til historien om Rajput prinsesse Jodhaa, som er tvunget til å gifte canada goose outlet seg med keiseren av Hindustan Akbar av rent politiske grunner. Deres kjærlighet blomstrer seg alltid så tøft og ømt blant de høye tårnene i Mughal canada goose outlet salg palass. De øyeblikkene som er stjålet av dette paret, er hjertelige, og deres kjærlighet er basert på en sterk base for vennskap og gjensidig respekt. Mens Akbar dote på Jodhaa som insisterer på å beholde sin religion etter ekteskap og til og med krever at et tempel skal gjøres i hennes kamre; hun er i sin tur england kone som står ved sin ektemann gjennom alt. Lovers? tiffs, misforståelser og oppgjør fortsetter mens du slipper ut en liten gjengning. Det er enda en sverdkamp mellom de to; kaller det en yesteryear-ekvivalent av basketballutfordringen mellom disse to to aktørene i Dhoom 2. Spesielt: Hrithik, Ash skaper magi i Jodhaa Akbar I mellomtiden er vi laget for å følge parallelle historier om politiske svik, oppkjøp og blodige kriger. At Akbar er den ideelle konge er hamret inn i deg til du vil ha å skrike at du kan få det; der er en full sang som heter Azeem o Shaan Shahenshah at hans folk synger for ham! At han er modig, og alt er skildret i en totalfilmscene hvor han kjemper mot en rasende elefant som er barbert. Det er hans hobby, vi blir fortalt. At han er smeltet het, blir fortalt til oss i en ganske søt porsjon hvor han praktiserer sverdkamp, ​​bare kist, selv som den nye dronningen Jodhaa skygger et lyst blikk eller to. Hvis man bare skulle rangere filmen som en kjærlighetshistorie, ville den score full karakter; det er bare den ekstra byrden til de andre sporene som gjør filmen besværlig. Musikkanmeldelse: Rahman unnlater å imponere med Jodhaa Akbar Det er et forsøk på å slå en balanse mellom ren historiefortelling og vise de store pengene som tilbys på filmen gjennom dunende bilder av settene og smykkene. Det er også en klar intensjon om å gjøre denne historiske filmen i en moderne stil ved hjelp av brå overganger mellom skudd i stedet for den vanlige fade-ins og fade-outs; noe som en ønsker Gowariker hadde brukt i stedet for de inkongruøse swipes. Man ventet litt mer legging av historien fra Gowariker som har valgt å tråkke den forenklede banen. Den enkle, rettferdige fortellingen, mens mer kommersielt tilrettelagt, underutiliserer Gowariker s dyktighet som filmskaperen. Thanda matlab Jodhaa canada goose outlet i chicago Akbar Hva er virkelig interessant om Jodhaa Akbar er den fredelige meldingen om felles harmoni og toleranse som filmen gir uten å gjøre en åpen setning. kan også være et budskap om at et ideelt ekteskap kan eksistere bare https://www.canada-goose-jakker.com gjennom gjensidig respekt og likestilling, som er grunnlaget for et sterkt fundament for varig kjærlighet. Av gjengen er Hrithik bare tankene som blåser som keiser Akbar; Det kunne ikke vært en mer hensiktsmessig avstøpning. Aishwarya Rai Bachchan, med sin subtile sminke og bejeweled look, er også bra, og minner ofte om en av hennes nylige skildring som Sujata Canada Goose Outlet Official i Guru. Støttestøtene gjør det veldig bra. Ila Arun som scheming og possessive vaktmester er fantastisk som er Sonu Sood som Jodhaas bror. Poonam Sinha ser grasiøs ut og gjør det bra. Kulbhushan Kharbanda er greit, selv om det er litt hammy. Listen over flotte skuespillere som har gjort en god jobb og støttet filmen sammen på skuldrene deres, er en lang. Teknisk er filmen briljant, men det sier den åpenbare, velkjente Gowariker? S tidligere arbeid. Kameraet (Kiran Deohans) er flott, men unødvendig mobil, spesielt i slagmarken. Redigering måtte være strammere; ingen tvil om at. Musikk av AR Rahman er vakker, men noen sanger som Jashn e Bahar og Khwaja Mere Khwaja er spesielle. Når det gjelder skrivingen (Haider Ali og Gowariker), er filmen skrevet godt; spesielt de små øyeblikkene mellom de to feisty elskerne. Snakker om å skrive, det er noen scener vakkert tenkt ut og perfekt utført som bare stjeler hjertet ditt bort. Som den ene der en posse av sufier som sang Khwaja Mere Khwaja forfører Akbar slik at han kommer opp fra tronen i trance og kaster seg i dansen med dem. For denne scenen alene er filmen verdt billettpenningen og tre timer pluss brukt. Settene (Nitin Desai) er fantastisk og nettopp autentisk, uten å være over toppen, takk Gud. Kostymer av Neeta Lulla er fabelaktige, og de fleste smykkene som er utsmykket, ser ut som stykker av dyrebar kunst. Hvis du kan tilgi lengden, kan du se filmen og sitte gjennom de politiske maktene som bare holder din interesse, og det er en sjarmerende kjærlighetshistorie oppført av to veldig gåtefulle skuespillere. Du får ikke se det veldig ofte i disse dager. Gå for det, sier jeg! Bedømmelse: Tre stjerner.

canada goose

canada goose victoria parka

canada goose jakke dame

canada goose herre

canada goose jakker dame

canada goose salg

canada goose norge

canada goose victoria

canada goose dame

canada goose jakker herre

canada goose jakke herre

canada goose jakke

canada goose trillium

canada goose outlet

Comment Using Facebook